LOCUINȚĂ SEMICOLECTIVĂ CU DOUĂ UNITĂȚI LOCATIVE ȘI BIROURI

Descriere:

Conceptul volumetric și de materialitate constă în dispunerea clădirii în jurul unui miez central, identificat prin textura de cărămidă. Distribuția teraselor, oferă o priveliște 360 în toate direcțiile, oferind posibilitatea de a te relaxa în aer liber, sub lumina directă a soarelui, la orice oră a zilei. 

 

Amenajarea exterioară oferă pentru angajați și rezidenți, spații verzi, libere, pentru a încuraja relaxarea rupta de proceduri si obiceiuri cotidiene.

Tema De Proiectare

Propune realizarea unei locuințe semicolective cu două unități locative și cu spații de servicii profesionale la parter. Locuințele dispun de un hol de acces, 2 băi, spațiu de depozitare, o bucătărie și o zonă de living ce are ieșire și pe terasă.

 

Zona de noapte este alcătuită dintr-un dormitor matrimonial și două dormitoare pentru copii. Una din cele două unități locative are o suprafață utilă de 122,82 mp,  iar cealaltă 92,64 mp.

 

Spațiile de birouri au o suprafata utila de 163,58 m2. Elementele de finisaj utilizate pe fațade sunt: cărămidă și tencuială decorativă.