Serviciile noastre

Servicii complete de proiectare integrată și creativă pentru orice tip de investiție publică sau privată din domeniul construcțiilor civile

Printre proiectele realizate de noi se regăsesc investiții cu funcțiuni diverse și complexe: case de cultură, creșe, grădinițe, școli gimnaziale, licee, centre și săli multifuncționale, centre culturale, locuințe sociale, centre de informare turistică, lucrări de intervenție privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe, baze sportive și terenuri de sport.

Ridicări topografice
Studii de performanță energetică
Expertiză tehnică
Studii geotehnice
Studii de fezabilitate
Audit energetic
DALI, PT+DDE,PAC, ACB
Documentație pentru Certificat de Urbanism și aferentă avizelor

Valoriile noastre

 

 #Respect

Fiecare dintre noi avem o părere și o împărtășim în echipă; poate fi ideea de la care se conturează Conceptul; ascultăm cu atenție clientul, pentru a-i oferi soluția optimă în funcție de nevoile sale.

 #Creativitate

Suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru proiectele noastre.Integrăm în procesul creativ software de ultima generație, precum și ședinte de brainstorming.

 #Diversitate

Proiectele noastre sunt realizate în funcție de necesitățile și constrângerile urbanistice specifice; rezultă astfel proiecte diverse cu funcțiuni unice. Așa suntem și noi, fiecare cu “diversitatea lui”, iar noi credem că diversitatea echipei este o componentă care aduce plus valoare proiectului.

 #Team-spirit

Proiectele noastre sunt rezultatul muncii întregii echipe. Echipa din care fac parte, pe langă arhitecți, colaboratori cu expertiză precum ingineri structuristi și instalații, geologi, topometriști, economiști, manageri de proiect, auditori energetici si experți tehnici, oameni cu vastă experiență în domeniile în care activează, unii dintre ei fiind cadre universitare.

 #Outofthebox

Pentru a ne atinge obiectivul și anume a crea proiecte de calitate, privim și analizăm din mai multe perspective temele de proiectare. Integrăm în procesul de proiectare și alți parteneri care aduc valoare adaugată proiectului. Rezultă astfel soluții non-conformiste, care acoperă nevoile utilizatorilor finali.

Echipa noastră

Creativi, dedicați și pasionați.

SENIOR PARTNERS

"Orice lucru bun pe care îl construim, ne construiește în cele din urmă pe noi."
Jim Rohn