Locație: loc. Feleacu, jud. Cluj.

 Anul proiectării: 2016.

 Stadiu proiect (randari+santier): concept.

 

 Echipă:                          

 manager de proiect:

 ing. Timiș Ionel.

 arhitectură: 

 arh. Gancev Veronica.

 arh. David Bianca. 


Descriere proiect:


-locuință unifamilială P+E. 

-funcțiuni: cameră de zi cu loc de luat masa, bucătărie, spațiu tehnic, garaj, două băi, un dressing și trei dormitoare.

-suprafață construită: 120mp.

-suprafață desfășurată: 200mp.

-suprafață utilă: 130mp.

-locuința este concepută pe principiul a două volume unite printr-un tronson de circulație. Fiecare volum are un caracter specific: volumul spațiului tehnic cuprinde garajul, băile, centrala termică și scara. Acesta e legat de volumul pentru locuire printr-un hol de acces. Al doilea volum adăpostește camera de zi, bucătăria și locul de luat masa, precum și dormitoarele. Acest volum e marcat de goluri generoase, vitraje mari și balcoane franțuzești. Volumul garajului este ieșit din profilul fațadei principale.

-s-au folosit culori calde: tencuieli în nuanțe deschise de crem, placaje din piatră și tâmplării în culori deschise. Acoperișul urmărește conceptul celor două volume, având cote diferite pentru fiecare volum în parte. Fațada principală evidențiază cele două volume prin aticele care ascund cornișa acoperișului dar și prin retragerea tronsonului de circulație care unește cele două volume în parte.

Foto

Acest site utilizează module cookie pentru a îmbunătăţi serviciul. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu această utilizare. Consultaţi politica noastră privind modulele cookie.
OK