Locație: mun. Cluj Napoca, jud. Cluj.

 Anul proiectării: 2015.

 Stadiu proiect (randari+santier): în construcție.

 

 Echipă:                          

 manager de proiect:   

 ing. Timiș Ionel.

 arhitectură:                 

 arh. Gancev Veronica.

 arh. David Bianca.

 structură:                    

 ing. Năsui Dănuț.

 

Descriere proiect:

 

-locuințe cuplate P+E. 

-funcțiuni/ casă: cameră de zi cu loc de luat masa, bucătărie, birou, două băi, dormitor cu dressing și baie, două  dormitoare pentru copii.

-suprafață construită: 158mp.

-suprafață desfășurată: 324mp.

-suprafață utilă: 250mp.

-la cererea beneficiarilor s-au construit două locuințe cuplate. Se dorește redarea unei construcții unitare, dar care să păstreze particularități individuale pentru fiecare locuință în parte-console, placaje din cărămidă și placaje din lemn decorativ.  Pentru a păstra legătura cu terenul și a crea un cadru natural cât mai plăcut cu terase la nivelul solului și grădini ușor accesibile, construcția a fost proiectată în funcție de panta terenului.

-zona de acces a parterului compusă dintr-un birou și un hol e legată de zona de living și de bucătărie printr-un pachet de trepte, astfel încât livingul să aibă acces la nivelul terenului. Zona de noapte a fost poziționată la etaj, pe același principiu al decalajului.

-dormitoarele copiilor sunt la un nivel diferit față de dormitorul matrimonial compus din dormitor propriu-zis, baie și dressing propriu. Casa se evidențiază prin șarpanta ascunsă de atic, balcoanele generoase și decalaje pe nivele în funcție de panta terenului.  

Acest site utilizează module cookie pentru a îmbunătăţi serviciul. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu această utilizare. Consultaţi politica noastră privind modulele cookie.
OK