Locație: mun. Baia Mare, jud. Maramureș.

 Anul proiectării: 2016.

 Stadiu proiect (randari): concept.

 

 Echipă:                          

 manager de proiect:   

 ing. Timiș Ionel.

 arhitectură:                 

 arh. Gancev Veronica.

 arh. David Bianca.

 structură:                   

 ing. Năsui Dănuț. 

 

 Descriere proiect:

 

-locuință unifamilială P+M.

-funcțiuni: cameră de zi cu loc de luat masa, bucătărie, baie, spălătorie, cămară, patru dormitoare, dressing, baie.

-suprafață construită: 190mp.

-suprafață desfășurată: 360mp.

-suprafața utilă: 250mp.

-proiectul este destinat unei familii numeroase având funcțiunea “casă de vacanță”. Fiind într-o zonă de munte, retrasă de aglomerația urbană, s-a dorit integrarea construcției în cadrul natural. Din acest motiv s-a optat pentru materiale naturale: structură ușoară din lemn, pereți compuși din lemn, lambriu exterior, șindrilă din lemn și soclu placat cu piatră naturală. Fiecare încăpere comunică cu exteriorul și cu natura prin balcoane și terase generoase.

-camera de zi reprezintă “vatra familiei”, motiv pentru care s-a optat pentru un spațiu generos, cu acces vizual din toate încăperile.

Camera de zi are înălțimea parter și mansardă, datorită supantei menită să accentueze centralitatea acestei încăperi și rolul de “vatra familiala”.  La etaj, camera de zi găzduiește o bibliotecă destinată întregii familii. Această supanta e marcată pe fațade prin intermediul unor vitraje.  

Foto

Acest site utilizează module cookie pentru a îmbunătăţi serviciul. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu această utilizare. Consultaţi politica noastră privind modulele cookie.
OK