Locație: mun. Cluj Napoca, jud. Cluj.

 Anul proiectării: 2016.

 Stadiu proiect (randari+santier): în construcție.

 

 Echipă:                          

 manager de proiect:   

 ing. Timiș Ionel.

 arhitectură:                 

 arh. Gancev Veronica.

 arh. David Bianca.

 structură:                    

 ing. Năsui Dănuț.

 

 Descriere proiect:

 

-locuințe cuplate Sp+P+E. 

-funcțiuni/ casă: cameră de zi cu loc de luat masa, bucătărie, birou, două băi, dormitor cu dressing și baie, două dormitoare pentru copii.

-suprafață construită: 158mp.

-suprafață desfășurată: 324mp.

-suprafață utilă: 250mp.

-construcția este compusă din două locuințe cu accese diferențiate și retrageri necesare pentru a creea senzația de locuințe individuale. Fiecare locuință se dezvoltă pe parter și etaj, având accesul pe laturi opuse ale construcției. Pentru a crea un cadru cât mai intim și mai plăcut s-a optat pentru următoarea abordare: finisaje din lemn, ferestre mari, acoperiș cu streașină generoasă, terase acoperite. Camera de zi comunică cu spațiul exterior prin ferestre și uși de dimensiuni generoase care permit pătrunderea luminii și extinderea zonei de luat masa în exteriorul locuinței.

-la interior, spațiile sunt organizate pe funcțiuni: parterul cuprinde zona de zi cu o bucătărie, un birou și o cameră de zi cu scară arhitecturală. Camera de zi și scara sunt vizibile din holul de acces în locuință. La etaj e dispusă zona de noapte cu dormitorul părinților și dormitoarele copiilor.   

Acest site utilizează module cookie pentru a îmbunătăţi serviciul. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu această utilizare. Consultaţi politica noastră privind modulele cookie.
OK