Locație: mun. Cluj Napoca, jud. Cluj.
Anul proiectării: 2016.
Stadiu proiect (randari+santier): în construcție.

Echipă:
manager de proiect:
ing. Timiș Ionel.
arhitectură:
arh. Gancev Veronica.
arh. David Bianca.
structură:
ing. Năsui Dănuț.

Descriere proiect:

-locuință unifamilială S+P+E.

-funcțiuni: cameră de zi cu loc de luat masa și bucătărie, două băi, birou, dormitor matrimonial cu dressing   

 și baie proprie, două dormitoare pentru copii, depozitări și spațiu tehnic la subsol.

-suprafață construită: 80mp.

-suprafață desfășurată: 200mp.

-suprafață utilă: 150mp.

-locuința este proiectată pe principiul unei arhitecturi contemporane pentru a răspunde necesităților unei tinere familii. La parter- zona de zi (bucătăria, camera de zi și locul de luat masa) funcționează pe principiul flexibilității spațiale. Acestea comunică vizual cu holul din dorința de a reda un spațiu cât mai generos și mai deschis. Locul de luat masa e delimitat vizual de camera de zi. Bucătăria oferă posibilitatea unui “open space” cu livingul și locul de luat masa prin intermediul ușilor care glisează astfel încât cele trei spații devin un singur spațiu generos ce oferă posibilitatea comunicării vizuale între toți membrii familiei. Din punct de vedere estetic, fațadele sunt placate cu lambriu din lemn, polistiren decorativ, balustrade metalice și cornișă tencuită. Volumetria evidențiază funcțiunile și zonificarile funcționale.

Foto

Acest site utilizează module cookie pentru a îmbunătăţi serviciul. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu această utilizare. Consultaţi politica noastră privind modulele cookie.
OK